Gratis adverteren api

 

Koop Goedkoop Nembutal (pentobarbital) Te Koop Online

Koop Goedkoop Nembutal (pentobarbital) Te Koop Online
Prijs:
€ 120.00
Bekeken:
3003 keer sinds 01-06-2016, 09:34:19
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Koop Goedkoop Nembutal (pentobarbital) Te Koop Online

 Nembutal (natriumpentobarbital Injection) een barbituraten. Barbituraten re niet-selectieve centrale zenuwstelsel onderdrukken, die hoofdzakelijk worden gebruikt als kalmerende hypnotica en ook anti-epileptica in subhypnotic doses.

De natriumzouten van amobarbital, pentobarbital, fenobarbital, secobarbital en zijn verkrijgbaar als steriele parenterale oplossingen.
Barbituraten gesubstitueerd pyrimidinederivaten waarbij de basisstructuur gemeen deze geneesmiddelen barbituurzuur, een stof die geen centraal zenuwstelsel (CNS) activiteit. CNS-activiteit wordt verkregen door substitutie alkyl, alkenyl of arylgroepen op de pyrimidinering.
Nembutal natriumoplossing (natriumpentobarbital injectie) is een steriele oplossing voor intraveneuze of intramusculaire injectie. Elke ml bevat pentobarbitalnatrium 50 mg, in een drager propyleenglycol, 40%, alcohol, 10% en water voor injectie, volume. De pH wordt ingesteld op ongeveer 9,5 met zoutzuur en / of natriumhydroxide.
Nembutal Natrium is een kortwerkend barbituraat, chemisch aangeduid als natrium-5-ethyl-5- (1-methylbutyl) barbituraat.
Koop kwaliteit Nembutal (pentobarbital) voor online te koop
Wij verkopen de beste kwaliteit (natriumpentobarbital Injection) .We hebben in de markt nu al meer dan 15 jaar en staan ​​als de toonaangevende leverancier van de beste kwaliteit (natriumpentobarbital Injection). Wij verzenden wereldwijd en bieden 100% discreet en verfijnd discrete verpakking. We hebben een discrete verpakking dat door de hoewel de controles aan de grenzen passeert. We hebben een 100% levering record naar al onze pakketten. Wij verkopen tegen zeer goede prijzen en bieden de beste lage prijzen aan onze kopers en onze bulk kopers hebben het voorrecht om deel te betalen upfront en vul het saldo 2 weken na de bevalling. Dat is alleen voor grootverbruikers die om 1 kilo en hoger.
skype: happycarepharm1
Websites: http://mclpharmastore.com/
E-mail: info@mclpharmastore.com
                        OF
             happycarepharm@gmail.com
Contact # = +380 95 7385627
whatsapp = +380 95 7385627
                       +380 99 1508743

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)