Gratis adverteren api

 

Tuinbanken van gietijzer en smeedijzer in diverse modellen,kleuren,maten en prijzen

Tuinbanken van gietijzer en smeedijzer in diverse modellen,kleuren,maten en prijzen
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
7073 keer sinds 30-10-2016, 11:42:14
Telefoon:
+31 (0)652683057
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Diverse brocante antieklook tuinbanken van smeedijzer of gietijzer in romantische en moderne modellen en in diverse: kleuren wit, bruin, grijs, zwart, antraciet, blauw, groen, of antique roestkleuren.

Over Bronze and More de winkel;

Bronze and More is gespecialiseerd in de verkoop van mooie bronzen beelden van hoogwaardig brons voor in en om het huis. Onze bronzen artikelen zijn voornamelijk gebaseerd uit verschillende stijlperioden, zoals rococo, art-nouveau, jugendstil, art-deco, empire of mythologisch . Bent u op zoek naar een mooi beeld gemaakt van brons van mensen kinderen of van dieren b.v. een paard, hond, kat of ander bronzen huisdier. Zoekt u bronzen tuinbeelden of een modern of klassiek bronzen beeld voor in de tuin, u zult altijd slagen uit het uitgebreide assortiment bronzen beelden van Bronze and More.

Ook zijn onze bronzen beelden zeer geschikt om als verjaardagscadeau te geven of om te schenken bij een huwelijk, trouwerij, jubileum, relatie, pensioen, sportwedstrijd of danstrofee. Speciaal voor overlijden of afscheid hebben wij prachtige gedenkbeelden en grafdecoraties in brons en bent u dus aan het juiste adres bij Bronze and more.Verder vindt u in onze webshop exclusieve en betaalbare woondecoraties, brocante en porselein met bronzen artikelen, aardewerk, spiegels, kandelaars, vazen, lampen en verlichting.

Voor in de tuin en om het huis verkopen wij prachtige huis en tuin decoraties, paviljoens, priëlen, rozenbogen en tuinpoorten. Kijk ook eens naar onze fonteinen en waterornamenten, tuinbanken en tuinmeubelen van teakhout, smeedijzer en gietijzer.

Diverse bronzen beelden uit de webwinkel, zijn vanaf heden te bewonderen en te koop in de webshopwinkel Bronze and More aan Derde Dwarsweg 4 3281 KZ te Numansdorp ( alleen op aanvraag te bezoeken )

Diverse tuinartikelen in staan in Tuincentrum en hoveniersbedrijf Van der Waal aan de Beneden Molendijk 8a in Numansdorp. Kijk op www.tuincentrumvanderwaal.nl voor de openingstijden en het route beschrijving.

Let op !!

Niet alle artikelen uit de webwinkel staan daar standaard op voorraad, dit is slechts een kleine greep uit de uitgebreide te bestellen collectie in de webwinkel van Bronze and More

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek in onze online webwinkel of kom een keer gezellig shoppen in de winkel of in het tuincentrum

Op afspraak kunt u In Numansdorp een aantal artikelen uit de webwinkel komen bekijken als u b.v. twijfelt om dit online te bestellen. U zal dan persoonlijk worden geadviseerd door een ervaren specialiste in bronzen beelden en andere artikelen uit brons gemaakt die in de webwinkel staan.

De diverse tuinartikelen uit de webwinkel kunt u ook komen bekijken bij Tuincentrum van der Waal aan de Beneden Molendijk 8 a in Numansdorp, leuk om samen te combineren voor een dagje uit naar Numansdorp.

Kijk voor alle tuinbanken en andere mooie tuinartikelen en bronzen beelden in onze webwinkel.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)