Gratis adverteren api

 

Vakantiehuisje in Toscane dichtbij Florence

Vakantiehuisje in Toscane dichtbij Florence
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
18568 keer sinds 07-02-2014, 09:48:15
Telefoon:
+31 (0)0393922580259
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Deze vakantiehuisjes met zwembad in Toscane bevinden zich in een eerder klein, maar uiterst verzorgd landhuis in Montespertoli in de heuvels ten zuidwesten van Florence. Op de boerderij worden vooral olijven verbouwd waarvan er een uitstekende extra vergine olijfolie wordt gemaakt. Je kunt de olijfolie en andere lokale producten hier proeven. Het hoofdgebouw is in natuursteen en in een typisch Toscaanse stijl ingericht.
Het landhuis heeft twee uiterst ruime en comfortabele vakantiehuisjes ter beschikking. Eén van de vakantiehuisjes is in natuursteen en bevindt zich op het gelijkvloers van het hoofdgebouw. Het tweede vakantiehuisje bevindt zich in een roodgeschilderde vroegere schuur rechtover het zwembad. Elk huisje heeft een ruime woonkamer met een open keuken, een tweepersoonskamer met slaapbank, een badkamer met douche en een ruim terras met tafel en stoelen om buiten te eten. In de tuin rond het zwembad zijn er parasols en ligbedden. Huisdieren kunnen toegelaten worden op aanvraag, het domein en de tuin rond huisjes zijn echter niet omheind.
De ligging van de vakantiehuisjes is ideaal om de belangrijkste toeristische trekpleisters van Toscane te bezoeken. Zo ligt het landhuis slechts een paar kilometer van de autosnelweg A1 en A11 en van de snelwegen naar Siena en Pisa. Florence ligt op slechts 30 km en in minder dan een uur rijden bereik je Siena, San Gimignano, Volterra, Pisa en Monteriggioni.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)