Gratis adverteren api

 

Ruilen
 
Tegenwoordig gaat alles via internet. Je leest het nieuws op internet, je onderhoudt je sociale contacten via internet en je koopt op internet. De marktplaatsen op internet zijn niet meer te missen. Je wilt zo goedkoop mogelijk producten kopen en daarom struin je het internet af. Geld is belangrijk. Maar in deze crisistijd heb je niet altijd het budget om mooie dingen te kopen. De oplossing: ruilen! Ruilen is niet meer van deze tijd? Juist wel in deze economische crisis.
Mensen handelen al eeuwen. Maar de eerste handel die er bestond was niet met geld. Geld bestond toen nog niet. Handel ontstond met ruilen. De ruilhandel. Zo hadden zij bijvoorbeeld vacht te veel maar hout te weinig. Ze ruilden dan een vacht voor wat hout. De handel was geboren en de mensen hielden zich zelf zo in leven. Later werd er geruild met zout, thee en cacaobonen. Zo ging dit lang door tot er munten kwamen. Maar het is ook al verschillende keren terug gekomen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog ruilde Nederland met Duitsland 3000 paarden voor 10.000 ton granaatstaal. In de Tweede Wereldoorlog gingen burgers naar de winkel met kunst om te ruilen tegen eten. Ruilhandel heeft altijd gewerkt, waarom zou het nu niet werken dan?

Ruilen bij 031handel
031handel.nl is een markt op het internet waar adverteerders uiteenlopende producten aanbieden. Niet alleen met te koop advertenties, maar ook met te ruil advertenties. Niet alles kost geld. Soms heb je producten die het eigenlijk nog prima doen, maar nooit gebruikt. Neem bijvoorbeeld een blender, je had ooit het voornemen om aan je vitamientjes te werken, maar uiteindelijk gebruik je dat ding nooit. Iemand anders biedt een koffiezetapparaat aan die het nog prima doet. Wat als deze verkoper nou misschien wel geïnteresseerd is in jouw blender? Perfecte deal, toch? Maar het kan ook zo zijn dat je een brommer te koop hebt staan en er simpelweg gewoon van af wil zijn. Misschien dat je huis nog wel een opknapbeurt kan gebruiken. Toevallig biedt de jongeman die jouw brommer wilt kopen aan om je hele voorgevel te schilderen. Dat maakt handelen toch ontzettend aantrekkelijk? Hij is blij, jij bent blij! Het is een win-win situatie.
Je hoeft nooit te ruilen met iets wat jij niet wil. De ‘koper’ biedt een dienst of product aan tegen jouw product dat je adverteert en jij antwoord daar ja of nee op. Je kan natuurlijk ook zelf met een voorstel komen. Vind je het hartstikke leuk om te tuinieren en ben je er goed in? Heb je dat mooie fitnessapparaat op het oog? Stel dan voor om de tuin helemaal op te knappen. Wie weet maak je zo een hele goede deal waar beide partijen tevreden mee zijn.

031handel heeft voor jou een platform gecreëerd waar je kunt kopen en ruilen. Het kost helemaal niets om een advertentie op de site te zetten. Daarnaast kan je het makkelijk dichtbij huis verkopen of ruilen. Je kan namelijk zoeken op provincie. Van ruilen komt huilen? Echt niet!
 

 


Ook hier adverteren(tip)